Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  Дубаци

  Дубакот е уред во кои бебето може да биде безбедно додека ги вежба нозете и го поместува уредот нагоре или надолу, или од страна на страна. Дубакот е најпогоден уред за помагање при проодување на детето.

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на Kikka Boo ABC дубак

  Kikka Boo ABC дубак

  Идеална направа за развиток и забава на вашето дете. Помага при развиање на моториката на нозете, а истовремено и логиката.
  ден 5.290,00 со ддв.
  Слика на Дубак Kikka Boo - Rent a happy car

  Дубак Kikka Boo - Rent a happy car

  ден 5.090,00 со ддв.
  Слика на Дубак Kikka Boo - Unicorn

  Дубак Kikka Boo - Unicorn

  ден 5.090,00 со ддв.
  Слика на Дубак Kikka Boo - CAR

  Дубак Kikka Boo - CAR

  Идеална направа за развиток и забава на вашето дете. Помага при развиање на моториката на нозете, а истовремено и логиката.
  ден 5.590,00 со ддв.
  Слика на Дубак Kikka Boo - FLOWERS

  Дубак Kikka Boo - FLOWERS

  Помогнете му на вашето бебе да го направи првиот чекор со дубакот Flowers од брендот Kikka Boo. Дубаците се прекрасен начин за стимулирање на моторните функции на вашето дете и осавете сами да ја истражуваат околината и воедно да бидат максимално безбедни.
  ден 5.490,00 со ддв. ден 4.690,00 со ддв.
  Слика на Дубак Kikka Boo - FLOWERS - копирај

  Дубак Kikka Boo - FLOWERS - копирај

  Помогнете му на вашето бебе да го направи првиот чекор со дубакот Flowers од брендот Kikka Boo. Дубаците се прекрасен начин за стимулирање на моторните функции на вашето дете и осавете сами да ја истражуваат околината и воедно да бидат максимално безбедни.
  ден 5.490,00 со ддв. ден 4.690,00 со ддв.
  Слика на Дубак Формула 3во1

  Дубак Формула 3во1

  ден 4.490,00 со ддв.
  Слика на Дубак - Kikka Boo - Misty

  Дубак - Kikka Boo - Misty

  Идеална направа за развиток и забава на вашето дете. Помага при развиање на моториката на нозете, а истовремено и логиката.
  ден 4.290,00 со ддв.
  Слика на Дубак Kikka Boo - Leon Rocker

  Дубак Kikka Boo - Leon Rocker

  ден 6.190,00 со ддв.
  Слика на Дубак формула

  Дубак формула

  ден 4.490,00 со ддв.
  Слика на Дубак 2 во 1 син

  Дубак 2 во 1 син

  ден 5.290,00 со ддв.
  Слика на Дубак 2 во 1 зелен

  Дубак 2 во 1 зелен

  • Дубак со функција 2 во 1 може да се користи како поодувалка и дубак.
  ден 5.290,00 со ддв.
  Слика на Дубак 2 во 1 розев

  Дубак 2 во 1 розев

  • Дубак со функција 2 во 1 може да се користи како поодувалка и дубак.
  ден 5.290,00 со ддв.
  Слика на Дубак 2 во 1 автомобил

  Дубак 2 во 1 автомобил

  ден 5.290,00 со ддв.
  Слика на Дубак - Kikka Boo - Clavier

  Дубак - Kikka Boo - Clavier

  ден 5.990,00 со ддв.
  Слика на Дубак Loco Croco - Weina

  Дубак Loco Croco - Weina

  ден 3.490,00 со ддв.