Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  Бебешки играчки

  Бебешки играчки - од моментот на раѓање на бебето тие брзо ја учатнивната околина и светот околу нив. Иако новороденчето не е во состојба активно да комуницира со играчка, немојте да бидете измамени да мислите дека играчките не се важен дел од нивниот живот. На оваа возраст најважно е да почнат да ги стимулираат своите сетила.

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на Волан

  Волан

  Забавна волан играчка со звуци од животно, возило и мелодии. На средината на воланот има мала книгичка, која кога ја вртитие страницата, се менува мелодијата.
  ден 450,00 со ддв.
  Слика на Музичка гасеница

  Музичка гасеница

  ден 300,00 со ддв.
  Слика на Едукативно пијано сино

  Едукативно пијано сино

  ден 850,00 со ддв.
  Слика на Вртелешка за над креветче
  Слика на Музичка играчка проектор со далечинско
  Слика на Масичка со топчиња и чекан

  Масичка со топчиња и чекан

  Забавен начин за децата да добијат знаење за облиците и боите, со светло и звук на чеканот.
  ден 700,00 со ддв.
  Слика на Играчка со животни и чекан
  Слика на Диносаурус на батерии

  Диносаурус на батерии

  ден 400,00 со ддв.
  Слика на Проектор

  Проектор

  ден 1.000,00 со ддв.
  Слика на Проектор

  Проектор

  ден 1.000,00 со ддв.
  Слика на Пчелка што игра

  Пчелка што игра

  ден 400,00 со ддв.
  Слика на Пајче што игра

  Пајче што игра

  ден 400,00 со ддв.
  Слика на Зајак што игра

  Зајак што игра

  ден 400,00 со ддв.
  Слика на Жаба што игра

  Жаба што игра

  ден 400,00 со ддв.
  Слика на Принцеза на ховерборд

  Принцеза на ховерборд

  Принцеза на ховерборд кој се движи самиот, ни има опција да стои во место. Од страните има ЛЕД сијалички.
  ден 450,00 со ддв.
  Слика на Мека играчка тропка за количка
  Слика на Мека играчка сквикер маче
  Слика на Мека играчка маче со хоризонтална спирала
  Слика на Мека играчка маче музичко за креветче
  Слика на Мека играчка со огледало