Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  Cangaroo

  Повеќе од 20 години, Cangaroo ги следат и слушаат родителите и специјалистите за потребите на нивните деца и бебиња. Искуството со кое се здобија во сиве овие години на пазарот, им дава некоја предност. Секогаш со новативни прозиводи кои нудат одлична употреба, удобност и прекрасен дизајн. Нивните производи се произведени според стандардите за Европска безбедност.
  MONI TRADE Ltd. е стабилна и популарна компанија со одлични резулатити од задоволството на клиентите. Тие веруваат во среќното родителство и нудење на производи кои ќе им помогнат да ги пројдат возбудливите, ни високо потребните први денови од родителството.

  MONI TRADE Ltd. е водечка компанија за бебешка опрема во Бугарија. Соработуват со повеќе од 300 други компании во земјата.

  За нас, најважно е да воспоставиме и да одржиме длга и сигурна врска која ќе биде базирана на професионалност и лојалност.