Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  Детски велосипеди

  Велосипед (во секојдневниот говор и точак или бицикл) е возило придвижувано од човек со помош на педали. Велосипедот има две тркала прикачени на рамка, едно зад друго. Човекот кој го вози велосипедот се нарекува велосипедист.

  Велосипедите се појавиле во XIX век во Европа и до 2003 година се произведени повеќе од една милијарда, два пати повеќе отколку бројот на произведени автомобили. Тие се едно од основните средства за превоз во многу области. Исто така се широко распространет облик на рекреација, прифатени се да се користат како детски играчки, за физичка активност, се користат во војска и полиција, курирски служби и велосипедски трки.

  Појавата на велосипедот како пронајдок имала огромно влијание на општеството и од гледна точка на културата како и напредување на модерните индустриски методи.

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на Велосипед 16"

  Велосипед 16"

  ден 4.790,00 со ддв.
  Слика на Велосипед Loco Drive - Iron

  Велосипед Loco Drive - Iron

  Велосипед
  ден 4.890,00 со ддв.
  Слика на Велосипед Flowers - Loco Croco

  Велосипед Flowers - Loco Croco

  ден 4.590,00 со ддв.
  Слика на Велосипед Lighting - Loco Croco

  Велосипед Lighting - Loco Croco

  ден 4.290,00 со ддв.
  Слика на Велосипед Flowers - Loco Croco

  Велосипед Flowers - Loco Croco

  ден 5.190,00 со ддв.
  Слика на Велосипед Kikka Boo - Windy

  Велосипед Kikka Boo - Windy

  ден 5.790,00 со ддв.
  Слика на Велосипед Wheeler - Loco Drive

  Велосипед Wheeler - Loco Drive

  ден 10.990,00 со ддв.
  Слика на Велосипед Mundo - Loco Croco

  Велосипед Mundo - Loco Croco

  ден 3.890,00 со ддв.
  Слика на Велосипед Joystar - Loco Croco

  Велосипед Joystar - Loco Croco

  ден 3.490,00 со ддв.