Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  Друштвени игри

  Друштвените игри се игри кои се играат во групи, најмалку две лица. Помагаат за да се олесни интеракцијата и да се обезбеди забава и рекреација.

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на Друштвена игра неволја во тоалет

  Друштвена игра неволја во тоалет

  Свртете ја ролната тоалетна хартија и видете колку пати ќе треба да пуштите вода на казанчето. Но внимавајте со секое пуштање на вода шољата може да ве испрска.
  ден 800,00 со ддв.
  Слика на Игра балансирање пица

  Игра балансирање пица

  Возбудлива и забавна игра, наредете ја пицата но внимавајте да не го изгуби балансот од раката на пица-мајсторот. Играта се игра со коцка на која има слики со производите кои што треба да се редат на пицата. Победник е оној играч кој ќе ги нареди сите форми на пицата, без таа да падне од раката на пица-мајсторот.
  ден 500,00 со ддв.
  Слика на Шах

  Шах

  Друштвена игра шах. Еден од најпознатите начини ширум светот кој помага при развивањето на логиката и интелигенцијата кај човекот.
  ден 180,00 со ддв.
  Слика на Друштвена игра гасеница

  Друштвена игра гасеница

  Друштвена игра Гасеница, одлична домашна забава. Победува оној кој ќе успее да стави највеќе топчиња во дланката на гасеницата додека таа танцува на музиката.
  ден 700,00 со ддв.
  Слика на Друштвена игра Game Marbles

  Друштвена игра Game Marbles

  Одлична забавна друштвена игра за двајца. Секој од вас има свои топчиња и свој пиштол за пукање. Целта е да се погодат сите означени мети по ред. На кој прв му одлетаат метите, тој губи. Пиштолите се безопасни, ги успукуваат топчињата под проѕирна заштита. Играчката не користи батерии.
  ден 750,00 со ддв.
  Слика на друштвена игра Boucing the room!

  друштвена игра Boucing the room!

  Кокошарник друштвена игра, одлична домашна забава. Победува оној на кој кокошката ќе му летне најдалеку од кровот. Уредот не работи на батерии, туку при притискање, самиот си одбројува и се откочува. Принцип на федери.
  ден 500,00 со ддв.
  Слика на Друштвена игра "Лисици"

  Друштвена игра "Лисици"

  Друштвена игра "Лисици" за 2, 3 или 4 лица. Играта има 3 нивоа на тежина. Победник е оној кој прв ќе успее да се ослободи од лисиците. Играта не користи батерии.
  ден 650,00 со ддв.
  Слика на Друштвена игра Рипчиња

  Друштвена игра Рипчиња

  Забава за целото семејство. Препуштете се на вашиот натпреварувачки дух и уловете што повеќе рипчиња. Достапно во две бои, сино и розево.
  ден 350,00 со ддв.
  Слика на Фудбалче

  Фудбалче

  Друштвена спортска игра сите љубители на фудбалот. Лесно склоплива и пренослива.
  ден 750,00 со ддв.
  Слика на Фудбалче

  Фудбалче

  За вистинските фанови на фудбалот, да уживате играјќи дури и кога седите во домот, на килимот, пред телевизорот. Играчката не користи батерии.
  ден 950,00 со ддв.
  Слика на Друштвена игра - Pinguin Trap

  Друштвена игра - Pinguin Trap

  ден 350,00 со ддв.
  Слика на Друштвена игра - кошарка
  Слика на Друштвена игра лажго

  Друштвена игра лажго

  ден 350,00 со ддв.
  Слика на Друштвена игра бинго

  Друштвена игра бинго

  ден 500,00 со ддв.
  Слика на Друштвена игра Monster

  Друштвена игра Monster

  ден 800,00 со ддв.
  Слика на Друштвена игра ѕидот на Humpty Dumpty
  Слика на Друштвена игра - Iceberg seals

  Друштвена игра - Iceberg seals

  ден 400,00 со ддв.
  Слика на Друштвена игра Bucking Bronco

  Друштвена игра Bucking Bronco

  ден 400,00 со ддв.
  Слика на Игра пита голема

  Игра пита голема

  ден 750,00 со ддв.
  Слика на Магнетно пикадо

  Магнетно пикадо

  ден 500,00 со ддв.
  Слика на Магнетно пикадо големо

  Магнетно пикадо големо

  ден 600,00 со ддв.
  Слика на Друштвена игра Moustache Match

  Друштвена игра Moustache Match

  ден 300,00 со ддв.
  Слика на Пират во топ

  Пират во топ

  ден 350,00 со ддв.
  Слика на Друштвена игра монопол

  Друштвена игра монопол

  ден 300,00 со ддв.
  Слика на Друштвена игра балон

  Друштвена игра балон

  ден 400,00 со ддв.
  Слика на Игра со глувче

  Игра со глувче

  ден 650,00 со ддв.
  Слика на Друштвена игра Лизард

  Друштвена игра Лизард

  ден 300,00 со ддв.
  Слика на Друштвена игра Маус Трап
  Слика на Друштвена игра скара

  Друштвена игра скара

  ден 700,00 со ддв.
  Слика на Конект 4 игра

  Конект 4 игра

  ден 400,00 со ддв.
  Филтри Close
  Min: ден 50,00 Max: ден 1.900,00
  ден50 ден1900
  • Морски животни
  • Животни
  • Воз
  • Животни во шумата
  • Риба
  • Авионче
  • Автомобил
  • Диносаурус
  • Желка
  • Крава
  • Мече
  • Слон
  • Мотор
  • Мече со гитара
  • Морско коњче