Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  Duki Daso

  DUKI DASO , следејќи го модниот тренд со искусен работен тим успеа да стигне до врвот во својата област како производител на паричници и продажба на други модни додатоци.
  Приклучувајќи се на врвниот дизајн и квалитет, како и задоволување на потребите на потрошувачите, успеаја да создадат препознатливи производи, кои се вистинска љубов кон една жена.
  Денес DUKI DASO успешно ја одржува својата конкурентна позиција како на домашниот така и на странскиот пазар, што се должи на квалитетот на производите, а доказ за тоа е широката побарувачка за производите.

  Оваа компанија е повеќе ориентирана кон извоз, каде што 60% од трговскиот промет се остварува со извоз и 40% на домашниот пазар.
  За странскиот пазар овој бренд е присутен во Грција, Кипар, Косово, Босна и Херцеговина, Србија, Албанија, Бугарија, Црна Гора, Хрватска, Словачка, Молдавија, Русија, Чешка Република, Велика Британија, Белгија, Шведска, Унгарија и Швајцарија.

  Пазарот на модната индустрија беше многу конкурентен во текот на годините, а само квалитетот беше прекршен од најдобрите.
  Со сопственост на најдобрите карактеристики и обезбедување на квалитетни производи на пазарот во Македонија и во странство, DUKI DASO е вклучен во асортиманот на најиновативните компании во својата индустрија.

  Главниот приоритет на DUKI DASO е задоволството на крајниот потрошувач, преку континуирана инвестиција во опрема за производство на кеси кои се понудени со највисок квалитет и безбедност при нивната експлоатација.

  Денес DUKI DASO успешно ја одржува својата конкурентна позиција и на домашниот и на странскиот пазар.