Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  Golden Rose

  Golden Rose е бренд на една од најголемите козметички компании во Турција, Erkul Cosmetics.

  Erkul Cosmetics е една од најважните корпорации во козметичкиот сектор со принципите на високо квалитетно производство и разумни цени од своето основање во 1983 година. Компанијата е една од водечките компании во секторот со 30 години искуство; ги произведува боите, козметички производи како основа крем, компактен прав руменило, сенка за очи, маскара, кармин, усна и лак за нокти со брендови Golden Rose, Класици, Мис Селен и Емили со 100% турски капитал.

  Erkul Cosmetics е еден од петте најголеми производители на лак за нокти во светот и го пренесува својот успех надвор од границите со извоз во повеќе од 90 земји на 5 континенти, вклучувајќи ги Америка, Северна Африка, Блискиот Исток, Балканот, земјите од ЗНД и Европа.
  Erkul Cosmetics има постигнато голем успех со тоа што стана лидер во извозот на козметика во Турција, исто така ја поддржува економијата на Турција со тој успех.
  Erkul Cosmetics има многу голема продажна мрежа во Турција со брендови "Златна роза" и "Емили" во над 7500 продавници, парфимери, аптеки и синџири на супермаркети; со бренд "Златна роза" во сопствени продавници поставени во 25 елитни трговски центри.

  Erkul Cosmetics, произведува козметика, пластична амбалажа и мирис во интегрираните производствени капацитети со вкупна површина од околу 70.000 м2. Производството на козметика е направено во затворен простор од 36.000 м2 во Истанбул со користење на најнова технологија со современ пристап во производствениот процес, под хигиенски услови, во согласност со системите за управување со квалитет ISO 9001: 2008, ISO 22716: 2007 Cosmetic-GMP и HELAL / HALAL (MS 1500: 2009).

  Erkul Cosmetics напредува со истражување и развој со специјализиран и искусен тим; тестови во согласност со директивите на ЕУ за акредитирани лаборатории пред да ги презентираат на купувачите. Секој производ има Извештај за оценка на безбедноста на производите. Еркул Козметикс го продолжува своето патување во светот на убавината со цел квалитетен и постојан раст со помош на своето 30-годишно искуство.