Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  nip

  Задоволни семејства и среќни бебиња имаат главен приоритет за NIP, како и безбедни, функционални производи и висок квалитет во согласност со строгите стандарди и законски барања.

  Како најстар произведувач на производи во Германија, NIP во текот на изминатите 85 години ја стекна довербата на многу клиенти преку високите стандарди за квалитет и паметни производи. Како производител на бебешки производи, NIP носи посебна одговорност, одговорност за сите идни генерации.

  Фокусот во развојот на нивните производи за нега е обезбедување оптимална поддршка за бебињата и малите деца и олеснување на секојдневниот живот. Тесната соработка со лекарите и акушерите им е особено важна за да можат да ги развијат нивните производи според најновите наоди од медицината и технологијата.

  NIP e семеен бизнис и како таков сакаат да ги поддржат младите семејства низ целиот свет со нашето децениско искуство и да им ја олеснат новата "детска" авантура со нивните иновативни производи за јадење и пиење. Производите се направени од внимателно избрани суровини и се обработуваат преку ефикасни производствени процеси. Соработката со регионалните добавувачи е исто така важна за нив а и за нас, за кратки транспортни правци и ниски емисии на CO2.