Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  Производот е означен со 'игра'

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на 4 in Row

  4 in Row

  4 in Row е друштвена игра за двајца. Игра која преку забава му помага на детето при развојот на логиката.
  ден 300,00 со ддв.
  Слика на Connect Four

  Connect Four

  Connect Four е друштвена игра за двајца. Игра која преку забава му помага на детето при развојот на логиката.
  ден 180,00 со ддв.
  Слика на Game Marbles

  Game Marbles

  Одлична забавна друштвена игра за двајца. Секој од вас има свои топчиња и свој пиштол за пукање. Целта е да се погодат сите означени мети по ред. На кој прв му одлетаат метите, тој губи. Пиштолите се безопасни, ги успукуваат топчињата под проѕирна заштита. Играчката не користи батерии.
  ден 750,00 со ддв.
  Слика на Гасеница

  Гасеница

  Друштвена игра Гасеница, одлична домашна забава. Победува оној кој ќе успее да стави највеќе топчиња во дланката на гасеницата додека таа танцува на музиката.
  ден 700,00 со ддв.
  Слика на Друштвена игра "Лисици"

  Друштвена игра "Лисици"

  Друштвена игра "Лисици" за 2, 3 или 4 лица. Играта има 3 нивоа на тежина. Победник е оној кој прв ќе успее да се ослободи од лисиците. Играта не користи батерии.
  ден 650,00 со ддв.
  Слика на Друштвена игра "Црв во јаболко"

  Друштвена игра "Црв во јаболко"

  Друштвена игра "Црв во јаболко", одлична забава која го развива натпреварувачкиот дух кај детето и му ја подобрува прецизноста. Поентата на играта е кој повеќе прстени да протне низ црвот додека тој се мрда. Уредот работи на 2x 1.5V C батерии кои не се вклучени во пакувањето.
  ден 700,00 со ддв.