Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  Седишта за автомобил

  Седиште за во автомобил е седиште специјално дизајнирано за заштита на децата од повреди или смрт при судир на возила. Најчесто овие седишта се купени и инсталирани од страна на сопствениците на автомобили, но производителите на автомобили може да ги интегрираат директно во дизајнот на нивното возило и генерално се обврзани да обезбедат сидра и компатибилност на сигурносните појаси. Седиштата се групирани според возраста, тежината и / или висината. Седиштата за безбедност на деца обезбедуваат пасивни ограничувања и мора правилно да се користат за да бидат ефективни.

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на Седиште Loco Croco - Dino

  Седиште Loco Croco - Dino

  Седиштето Dino е одлична безбедност за вашето дете. Наменето за деца од 9 до 36 килограми. Лесно се прикачува и вклопува во вашиот автомобил. Има опција и за вадење на делот за грб и да го направите во бустер, кој се користи за повозрасни деца. Dino може да го користат деца од 9 месеци до 11 години. Има 5 бесбедносни точки на врзување со појасите.
  ден 3.690,00 со ддв.
  Слика на Седиште бустер Loco Croco - DINO

  Седиште бустер Loco Croco - DINO

  Dino е бустер седиште дизајниран со побарувачките дури и од најсложените родители. Тој нуди висока удобност и безбедност. Dino е така опремен што многу го олеснува патувањето со дете. Може да се инсталира брзо во секој автомобил што има 3-точки на безбедносни појаси.
  ден 1.090,00 со ддв.
  Слика на Седиште Loco Croco - GATOR

  Седиште Loco Croco - GATOR

  Gator (Гатор) е меѓу првите и најдобрo продаваните артикли, топло добредојдено дополнувања во семејството на брендот Loco Croco. Ова седиште за во автомобил може да се користи за бебиња до 5 години, почнувајќи од првите денови од нивниот живот. Опремен со 4-позициско подесување на навалување, што овозможува сместување на бебето во режим и на лежење.
  ден 5.290,00 со ддв.
  Слика на Седиште Loco Croco - VEGA

  Седиште Loco Croco - VEGA

  Седиштето Vega е одлична безбедност за вашето дете. Наменето за деца од 0 до 25 килограми. Лесно се прикачува и вклопува во вашиот автомобил. Има 5 безбедносни точки на врзување со појасите.
  ден 4.690,00 со ддв.
  Слика на Седиште Loco Croco - CRUISER

  Седиште Loco Croco - CRUISER

  Седиштето Cruiser е одлична безбедност со модерен и цврст дизајн. Наменето за деца од 9 до 36 килограми. Лесно се прикачува и вклопува во вашиот автомобил. Има 5 безбедносни точки на врзување со појасите.
  ден 6.490,00 со ддв.
  Слика на Седиште Loco Croco - NILE

  Седиште Loco Croco - NILE

  Седиштето Nile е одлична безбедност за вашето дете. Наменето за деца од самото раѓање до 25 килограми. Лесно се прикачува и вклопува во вашиот автомобил. Има 5 бесбедносни точки на врзување со појасите.
  ден 5.690,00 со ддв.
  Слика на Седиште Kikka Boo - HOOD

  Седиште Kikka Boo - HOOD

  Hood е универзално седиште за во автомобил, кое на бебето/детето, ќе му го направи забавно возењето.
  ден 5.290,00 со ддв.
  Слика на Седиште Kikka Boo - 4 FIX

  Седиште Kikka Boo - 4 FIX

  Безбедност, удобност, тежина, соодветни материјали. Забавен и ангажиран дизајн за бебето. Сето тоа е она што го барате и што едно седиште за во автомобил треба да го има.
  ден 7.690,00 со ддв.
  Слика на Седиште Kikka Boo - 4 SAFE

  Седиште Kikka Boo - 4 SAFE

  4 Safe е универзално седиште за во автомобил, кое на бебето/детето, ќе му го направи забавно возењето.
  ден 5.690,00 со ддв.
  Слика на Седиште Kikka Boo - 4 STRONG

  Седиште Kikka Boo - 4 STRONG

  Безбедност, удобност, тежина, соодветни материјали. Забавен и ангажиран дизајн за бебето. Сето тоа е она што го барате и што едно седиште за во автомобил треба да го има.
  ден 9.290,00 со ддв.
  Слика на Седиште Kikka Boo - 4 во 1 ISOFIIX

  Седиште Kikka Boo - 4 во 1 ISOFIIX

  4 во 1 е универзално седиште за во автомобил, кое на бебето/детето, ќе му го направи забавно возењето.
  ден 8.890,00 со ддв.
  Слика на Седиште Kikka Boo - SPORT

  Седиште Kikka Boo - SPORT

  SPORT е универзално седиште за во автомобил, кое на бебето/детето, ќе му го направи забавно возењето.
  ден 3.890,00 со ддв.
  Слика на Седиште Kikka Boo - STARK ISOFIX

  Седиште Kikka Boo - STARK ISOFIX

  Безбедност, удобност, тежина, соодветни материјали. Забавен и ангажиран дизајн за бебето. Сето тоа е она што го барате и што едно седиште за во автомобил треба да го има.
  ден 8.190,00 со ддв.
  Слика на Седиште Kikka Boo - VINTAGE

  Седиште Kikka Boo - VINTAGE

  Седиштето Vintage е одлична безбедност за вашето дете. Наменето за деца од 0 до 18 килограми. Лесно се прикачува и вклопува во вашиот автомобил. Има 5 безбедносни точки на врзување со појасите.
  ден 3.990,00 со ддв.
  Слика на Седиште Kikka Boo - ZIMPLA

  Седиште Kikka Boo - ZIMPLA

  Седиштето Zimpla е одлична безбедност за вашето дете. Наменето за деца од 9 до 36 килограми. Лесно се прикачува и вклопува во вашиот автомобил. Има опција и за вадење на делот за грб и да го направите во бустер, кој се користи за повозрасни деца. Zimpla може да го користат деца од 9 месеци до 11 години. Има 5 безбедносни точки на врзување со појасите.
  ден 3.290,00 со ддв.
  Слика на Седиште Kikka Boo - ORBITAL

  Седиште Kikka Boo - ORBITAL

  Безбедност, удобност, тежина, соодветни материјали. Забавен и ангажиран дизајн за бебето. Сето тоа е она што го барате и што едно седиште за во автомобил треба да го има.
  ден 8.190,00 со ддв.
  Слика на Седиште бустер Kikka Boo - JAZZY

  Седиште бустер Kikka Boo - JAZZY

  Jazzy е бустер седиште дизајниран со побарувачките дури и од најсложените родители. Тој нуди висока удобност и безбедност. Jazzy е така опремен што многу го олеснува патувањето со дете. Може да се инсталира брзо во секој автомобил што има 3-точки на безбедносни појаси.
  ден 990,00 со ддв.
  Слика на Сeдиште Kikka Boo - O'RIGHT

  Сeдиште Kikka Boo - O'RIGHT

  Безбедност, удобност, тежина, соодветни материјали. Забавен и ангажиран дизајн за бебето. Сето тоа е она што го барате и што едно седиште за во автомобил треба да го има.
  ден 5.490,00 со ддв.
  Слика на Седиште Kiika Boo - Senior

  Седиште Kiika Boo - Senior

  Безбедност, удобност, тежина, соодветни материјали. Забавен и ангажиран дизајн за бебето. Сето тоа е она што го барате и што едно седиште за во автомобил треба да го има.
  ден 9.490,00 со ддв.
  Слика на Седиште Loco Croco - NERO

  Седиште Loco Croco - NERO

  Безбедност, удобност, тежина, соодветни материјали. Забавен и ангажиран дизајн за бебето. Сето тоа е она што го барате и што едно седиште за во автомобил треба да го има.
  ден 6.690,00 со ддв.
  Слика на Седиште Kikka Boo - JOYRIDE

  Седиште Kikka Boo - JOYRIDE

  Седиштето Joyride е одлична безбедност за вашето дете. Наменето за деца од 9 до 36 килограми. Лесно се прикачува и вклопува во вашиот автомобил. Има опција и за вадење на делот за грб и да го направите во бустер, кој се користи за повозрасни деца. Joyride може да го користат деца од 9 месеци до 11 години. Има 5 безбедносни точки на врзување со појасите.
  ден 3.290,00 со ддв.
  Слика на Транспортер Kikka Boo - BALI

  Транспортер Kikka Boo - BALI

  Транспопртерот Bali e безбеден,удобен,со забавен дизајн и обложен со мек материјал.Транспортерот е пријатно седиште за автомобил,стабилен и прилагодлив на растот на вашето дете и гарантира максимална заштита и удобност и за најдолгите патувања.
  ден 2.890,00 со ддв.
  Слика на Транспортер Kikka Boo - UNIVERSAL

  Транспортер Kikka Boo - UNIVERSAL

  Транспопртерот Universal e безбеден,удобен,со забавен дизајн и обложен со мек материјал.Транспортерот е пријатно седиште за автомобил,стабилен и прилагодлив на растот на вашето дете и гарантира максимална заштита и удобност и за најдолгите патувања.
  ден 2.690,00 со ддв.
  Слика на Tранспортер Kikka Boo - DIVAINA

  Tранспортер Kikka Boo - DIVAINA

  Транспопртерот Divaina e безбеден,удобен,со забавен дизајн и обложен со мек материјал.Транспортерот е пријатно седиште за автомобил,стабилен и прилагодлив на растот на вашето дете и гарантира максимална заштита и удобност и за најдолгите патувања.
  ден 2.990,00 со ддв.
  Слика на Транспортер Kikka Boo - DOTTY

  Транспортер Kikka Boo - DOTTY

  Транспопртерот Dotty e безбеден,удобен,со забавен дизајн и обложен со мек материјал.Транспортерот е пријатно седиште за автомобил,стабилен и прилагодлив на растот на вашето дете и гарантира максимална заштита и удобност и за најдолгите патувања.
  ден 2.990,00 со ддв.
  Слика на Транспортер Kikka Boo - TENDER

  Транспортер Kikka Boo - TENDER

  Транспопртерот Tender e безбеден,удобен,со забавен дизајн и обложен со мек материјал.Транспортерот е пријатно седиште за автомобил,стабилен и прилагодлив на растот на вашето дете и гарантира максимална заштита и удобност и за најдолгите патувања.
  ден 3.390,00 со ддв.
  Слика на Транспортер Kikka Boo - TENDER

  Транспортер Kikka Boo - TENDER

  Транспопртерот Tender e безбеден,удобен,со забавен дизајн и обложен со мек материјал.Транспортерот е пријатно седиште за автомобил,стабилен и прилагодлив на растот на вашето дете и гарантира максимална заштита и удобност и за најдолгите патувања.
  ден 2.690,00 со ддв.
  Слика на Транспортер ERGO M

  Транспортер ERGO M

  ден 1.900,00 со ддв.
  Слика на Транспортер M1002-03 црвено/црн
  Слика на Седиште Loco Croco - Gobi

  Седиште Loco Croco - Gobi

  • Максимална безбедност за вашето дете во секоја возрасна група. • Наменето за деца со тежина од 0 до 36 kg, 0+, I, II и III група (приближна возраст од 1 до 12 год.).
  ден 6.190,00 со ддв.
  Филтри Close
  Min: ден 990,00 Max: ден 9.490,00
  ден990 ден9490
  • Црвена
  • Розева
  • Беж
  • Сиво
  • Мастило
  • Сино
  • Црно
  • Лила
  • Сива
  • Виолетова
  • Сива меланж
  • Сина
  • Црна
  • Светло сина
  • Темно розева
  • Темно сина
  • Темно сива
  • Светло сива
  • Зелена
  • Тиркиз
  • Кафена
  • Темно плава
  • Црвен
  • Старс
  • Зелено
  • Триаголник
  • Триаголници
  • Мрежа
  • Тиркиз
  • Ѕвезди
  • Старс
  • Дотс
  • Розево