Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  Тротинети и Скироли

  Тротинетот е вид лично превозно средство кое особено го употребуваат децата како играчка. Тротинетот се состои од ниско поставена рамна површина монтирана на две или повеќе тркалца, со управувач на едниот крај на површината, а се движи првенствено со сопствената снага на корисникот, со оттурнување со ногата од тлото.

  Модерниот тротинет е изработен од метал, често од алуминиум. Површината на која се стои е тесна, а тротинетот може да се преклопува кај спојот на управувачот со површината за стоење. Вообичаено се поставуваат две тркалца, по едно на секој крај на површината. Тркалата се изработуваат од полна гума или слични модерни индустриски материјали. Постојат повеќе облици на тротинетите, некои имаат поголеми тркала и управувач таков што се прилично слични на велосипед, други имаат три или четири тркала, поставени главно заради поголема стабилност на корисникот.

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на Тротинет Kikka Boo - Grafiti

  Тротинет Kikka Boo - Grafiti

  Graffiti се екстра модeрни, забавни, шарени, лесни и прекрасни сопатници за вашите деца. Преклопете го лесно кога вашето дете ќе се уморни и носете го без никакви напори. Graffiti - вашето дете сега е ѕвезда!
  ден 1.900,00 со ддв.
  Слика на Loco Croco 3 во 1 тротинет

  Loco Croco 3 во 1 тротинет

  Три намени, три забави, запаковани во еден практичен и модерен детски тротинет. Може вие да го туркате детето при прошетка или може детето само да се вози седејќи или стоејќи.
  ден 1.790,00 со ддв.
  Слика на Loco Croco тротинет

  Loco Croco тротинет

  Ултра модерни и лесни! Шарени и забавни незаборавни моменти. Одличен сопатник на вашето дете во секоја пригода, дали било тоа патување, одмор или во дворот.
  ден 1.890,00 со ддв.
  Слика на Тротинет Kikka Boo - Dusty

  Тротинет Kikka Boo - Dusty

  Тротинетите Dusty се екстра модeрни, забавни, шарени, лесни и прекрасни сопатници за вашите деца. Преклопете го лесно кога вашето дете ќе се уморни и носете го без никакви напори.
  ден 2.490,00 со ддв.
  Слика на Тротинет зелен со маче - Rolo Pro
  Слика на Тротинет зелен со ѕвезда - Rolo Pro
  Слика на Тротинет - Urban

  Тротинет - Urban

  ден 4.890,00 со ддв.
  Слика на Тротинет Kikka Boo - Street Race

  Тротинет Kikka Boo - Street Race

  Ултра модерни и лесни! Одличен сопатник на вашето дете за забавни и незаборавни моменти во секоја пригода, дали било тоа патување, одмор или во дворот.
  ден 1.790,00 со ддв.
  Слика на Тротинет Kikka Boo - REBEL

  Тротинет Kikka Boo - REBEL

  Rebel се екстра модeрни, забавни, шарени, лесни и прекрасни сопатници за вашите деца. Преклопете го лесно кога вашето дете ќе се уморни и носете го без никакви напори. Rebel и вашето дете сега е ѕвезда!
  ден 2.390,00 со ддв.
  Слика на Тротинет со седиште Kikka Boo

  Тротинет со седиште Kikka Boo

  Ултра модерни и лесни! Одличен сопатник на вашето дете за забавни и незаборавни моменти во секоја пригода, дали било тоа патување, одмор или во дворот.
  ден 1.790,00 со ддв.
  Слика на Тротинет Kikka Boo - Galaxy smoke

  Тротинет Kikka Boo - Galaxy smoke

  ден 4.690,00 со ддв.
  Слика на Тротинет Kikka Boo - Wilder Paintball

  Тротинет Kikka Boo - Wilder Paintball

  ден 2.190,00 со ддв.
  Слика на Тротинет - Kikka Boo - Jett

  Тротинет - Kikka Boo - Jett

  ден 2.190,00 со ддв.
  Слика на Тротинет Ridex

  Тротинет Ridex

  ден 2.890,00 со ддв.
  Слика на Скирол

  Скирол

  ден 1.400,00 со ддв.
  Слика на Скироли

  Скироли

  ден 1.350,00 со ддв.
  Слика на Скирол со шмиргла

  Скирол со шмиргла

  ден 1.200,00 со ддв.
  Слика на Скирол голем

  Скирол голем

  ден 650,00 со ддв.
  Слика на Скирол со рачка голем

  Скирол со рачка голем

  ден 1.400,00 со ддв.
  Слика на Скирол со рачка мал

  Скирол со рачка мал

  ден 1.350,00 со ддв.
  Филтри Close
  Min: ден 600,00 Max: ден 19.000,00
  ден600 ден19000
  • Црвена
  • Розева
  • Розев
  • Зелен
  • Син
  • Портокалов
  • Сина
  • Црна
  • Виолетова
  • Плава
  • Зелена
  • Жолта
  • Портокалова
  • Сива
  • Жолт
  • Шарен
  • Розева
  • Портокалова
  • Жолта
  • Сина
  • Зелена
  • Бела
  • Црна
  • Плава
  • Црвена
  • Виолетова
  • Црно бел
  • Бел
  • Црн
  • Плав
  • Шарен
  • Графити
  • Черепи
  • Цветови